Alle ballen in de lucht houden

alle-ballen-in-de-lucht-houden

Lieve vrouw, lieve jij

Ren jij jezelf altijd voorbij om ben jij constant bezig met alle ballen in de lucht houden? Ben je dat helemaal zat? Dat je voor je gevoel eigenlijk niet echt iets helemaal op orde hebt? En al helemaal geen tijd voor jezelf hebt?

Druk, druk en nog eens druk

Je hebt een leven met gezin en/of carrière en ben je je hebt het gevoel dat je even het overzicht en de regie kwijt bent in bijvoorbeeld het huishouden en de administratie. Of er moet echt eens goed opgeruimd worden maar je weet niet waar je moet beginnen. In een poging alles toch voor elkaar te krijgen ben je jezelf aan het voorbij rennen.
 

Ik begrijp je, ik snap je, ik ben daar ook geweest. Altijd maar aan het rennen. Tot je jezelf helemaal voorbij rent en opgebrand raakt.
En geloof me, je schiet er weinig mee op. Want het kan leiden tot een hele lange tijd tot erg weinig in staat zijn. Een burn-out noemen ze dat.
 


Ik kan je helpen bij het creëren van rust, ruimte & overzicht door hands on te helpen met het opruimen, op orde brengen en structuren van je huis(houden), je administratie, agenda of computer.  
Dit doe ik door met jou samen te kijken naar waar de knelpunten in jouw situatie zitten en wat voor jou werkt zonder jezelf voorbij te lopen. 

alle-ballen-in-de-lucht-houden
Foto door Anna Tarazevich via Pexels

Ik leer je bijvoorbeeld om nee te zeggen, om keuzes te maken.
Het is maatwerk, het is niet zo dat ik met een kant en klare oplossing kom. Iedereen is anders dus iedere oplossing is dat ook.
Wat past bij jou en eventueel je gezin? Hoe kunnen je alles overzien en toch rust ervaren?
Daarnaast ga ik je leren om zelf het overzicht op alle vlakken van je leven vast te houden, zodat je mij niet meer nodig hebt.

Is de drempel erg hoog om een professional organizer in te schakelen? Overweeg dan een gratis online sparsessie van 30 minuten.

Heb je mijn andere blogs ook al gelezen? Bijvoorbeeld over het opruimen van je schuur of kledingkast.

Of over het inrichten van een thuiswerkplek.

Ben je op zoek naar mooie & handige opberg & organizeproducten voor in je huis? Kijk dan eens op de website van So Clever. Ik ben fan en heb al het een en ander in huis! Wel eerst opruimen en dan je overgebleven spullen mooi opbergen. Bij het opruimen kan ik je helpen!

Disclaimer: dit bericht bevat affiliatelinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet aan de hand van één van de links in dit bericht. Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij. Ik link naar producten die relevant zijn voor dit bericht. Dank je wel alvast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo-footer

De Bezem door je Leven

Diana Monteny - Professional Organizer / Opruimcoach / Verhuiscoach

T   06 39 13 01 73

KvK   78101735
BTW  NL003294768B61

Ik ben aspirant-lid van Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers NBPO
Ik maak deel uit van het vrouwennetwerk ViZi
Ik ben lid van ZZP Nederland