Skip to main content
Opruimcoach Rotterdam & Hoeksche Waard / Declutter & Organizing Coach Rotterdam and area

Opbergers

Als je zo enthousiast aan het opruimen bent, dan wil je vaak ook gelijk allerlei mooie en leuke, maar vooral praktische opbergartikelen kopen.

Mijn tip is alleen: koop ze niet voordat je gaat opruimen. Want je weet niet hoeveel en welke spullen je overhoudt en welke opbergers dan handig zijn in jouw kast of ruimte.

Gaat het om opruimen in de zin van alleen maar overzichtelijker opbergen van de spullen die er zijn, dan kun je wel van tevoren kijken wat je nodig hebt en welke artikelen handig zijn.

Je kunt voor het praktische gaan maar zeker ook voor een mooie stijl. Er is zoveel te krijgen dus deze pagina is om jou te helpen een keuze te maken. Ga je voor plastic (vaak wel BPA-vrij), voor houten organizers of voor een ander materiaal?

Disclaimerdeze pagina bevat affiliatelinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet aan de hand van de links op deze pagina. Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij. Dank je wel alvast! 

Keuken

Ik heb al aardig wat keukens mogen opruimen en organizen voor mensen, maar nog niet zo vaak met de wat luxere opbergers. Het kan ook heel goed met spullen van de Ikea en de Action, dus dat gebruik ik ook zeker als het budget van de klant geen luxere artikelen toelaat. En vaak hebben klanten zelf ook al het e.e.a. aan opbergers zelf in huis die ik gewoon kan hergebruiken.

Mocht jij wel voor de wat meer stijvolvolle opbergers voor je keuken gaan dan kun je deze stijlen/ lijnen overwegen:

Badkamer

Kledingkast

Om jouw kleding netjes en georganiseerd op te bergen zijn er gelukkig een hoop mooie producten te koop.

Overige ruimtes

Zo zijn er nog meer ruimtes waar specifieke organizers voor te koop zijn. Je kunt het daarbij zo gek en duur maken als je wilt.