Opruimcoach Rotterdam & Hoeksche Waard / Declutter & Organizing Coach Rotterdam and area

Misverstand opruimcoach: is geen schoonmaakexpert

Ik wil graag een misverstand de wereld uit helpen. Het misverstand dat een opruimcoach een schoonmaakexpert is. En dat we komen schoonmaken bij mensen. En op zich denken de mensen die mij inschakelen niet dat ik schoonmaak, zij hebben vaak mijn website al uitgebreid bekeken en weten wat ik aanbied. Maar mijn ervaring tot nu toe is dat bij het afnemen van interviews voor de radio dat misverstand weleens bleek. Zo ben ik serieus aangekondigd als een schoonmaakexpert. En dan begin ik met het corrigeren van die uitleg.

Disclaimer: dit bericht bevat affiliatelinks. De linkjes in deze tekst verwijzen naar artikelen bij Bol.com en So Clever. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet aan de hand van deze link. Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij. Ik link naar producten die relevant zijn voor dit bericht. Dank je wel alvast! En voordat je een aankoop overweegt, denk goed na of je het echt nodig hebt of er echt blij van wordt!

fonQ.nl

Professional organizer/ opruimcoach is geen schoonmaakster

Als opruimcoach/ professional organizer kom ik uiteraard helpen met opruimen, in een ander bericht heb ik al het misverstand opgehelderd dat wij zelf niet mee zouden helpen met opruimen. En dat we dan een sopje door een leeggehaalde kast halen die we aan het opruimen zijn, ja. Maar we bieden geen schoonmaakdiensten aan. Misschien ligt de verwarring bij de interviews en bij een bezem in mijn naam en logo. Maar ik hoor dit ook van andere collega´s die geen bezem in hun naam of logo hebben.

Dus wat mij betreft de bezem door je huis, administratie, computer en je hoofd maar ik kom niet met een echte bezem 🤪 en/of andere schoonmaakspullen.


Wel met mijn koffer vol kleine organizing materialen zoals bijvoorbeeld kleine mandjes, allerlei soorten mapjes, tabbladen, vloeipapier, kleine kantoorartikelen, vuilniszakken, tie wraps/ kabelbinders, post-it notes, touw, stiften en een labelprinter.

BCC - Wasmachine stuk?

Er zijn nog meer misverstanden rondom opruimcoaching:

Wat kan een professional organizer/ opruimcoach allemaal voor jou doen?

Uiteraard kan een professional organizer heel veel wéel voor jou doen. Van helpen met opruimen tot het maken van een passend huishoudschema voor jouw situatie; van helpen met het leegmaken van jouw hoofd wat vol met to-do’s zit tot kijken naar jouw tijdsindeling of helpen met efficiënter werken.

Zo bied ik zelf de volgende diensten aan:

Blogs

Veel professional organizers, waaronder ikzelf, schrijven blogs vol met tips zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Hier een greep uit mijn blogs over verschillende onderwerpen binnen mijn werk:

En het meest complete artikel over opruimen:

Opruimen: De Ultieme Gids voor een Opgeruimd Huis

Social media

Ook op social media zijn professional organizers/ opruimcoaches actief. Zo kun je mij vinden op Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn. Daar geven we veel tips en laten we zien wat we zoal bij klanten doen.

Sommigen van ons werken ook samen met de grote online winkel So Clever, waar je alles op het gebied van organizing kunt vinden zoals verschillende opbergmanden en andere opbergproducten. Ik heb ondertussen ook op mijn website een pagina met opbergers van So Clever: Opbergers – De Bezem door je Leven

Conclusie

De conclusie mag dus zijn dat een opruimcoach/ professional organizer ontzettend veel kan doen voor anderen op het gebied van creëren van rust, ruimte & overzicht. Daar hoort soms ook een beetje schoonmaken bij als we net een kast leeggehaald hebben voor het opruimen, maar het is dus een misverstand dat wij schoonmaakexperts zijn.

Kantoor en schoolKantoor en school
Krijg eindelijk het overzicht terug in huis!
Want je bent die chaos in je huis helemaal zat.

Ontvang de 15 meest gemaakte opruimfouten als e-book en leer hoe het dan wel moet. Alle tips handig in 1 boek. Je schrijft je dan in voor mijn nieuwsbrief vol opruim- & organizingtips! Tevens blijf je op de hoogte van mijn activiteiten.

.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Heb je veel moeite om jouw eigen huis te organiseren zodat het een ruimte van rust wordt? Maar ontbreekt het je aan de tijd om dit te doen? Of overzie je het niet? Overweeg dan om hulp in te schakelen. Kijk hier voor meer informatie en blijf niet met het probleem zitten. Een fijn opgeruimd huis is voor iedereen belangrijk om goed te functioneren in het leven.

De Bezem door je Leven  |  ontzorgt door VOOR of MET jou op te ruimen  |  voor een opgeruimd huis en hoofd

Laat mij je helpen!

Neem contact met me op als...

... je graag je spullen in je huis of bedrijf wilt laten organizen (ordenen)

... je als zo vaak geprobeerd hebt om je huis op te ruimen maar het lukt je niet

... het opruimen te overweldigend is en je weet niet hoe en waar te beginnen

... je gaat verhuizen en je wilt eens lekker de bezem door je spullen halen

... je wilt opruimen voordat je huis te koop komt

... je de spullen van een overleden partner/ ouder moet opruimen

... je graag een overzichtelijk en opgeruimd huis wilt maar je hebt echt geen tijd om hier veel tijd aan te besteden

De Bezem door je Leven

Diana Monteny - Professional Organizer / Opruimcoach 

06 39 13 01 73                  info@debezemdoorjeleven.nl

KvK   78101735
BTW  NL003294768B61

Ik ben lid van

logo nbpo

en maak deel uit van

logo OHW
logo zzp nederland
logo start smart
logo hoeksche zaken
logo bni

De Bezem door je Leven  |  ontzorgt door VOOR of MET jou op te ruimen  |  voor een opgeruimd huis en hoofd