Het misverstand dat een opruimcoach een schoonmaakexpert is

het misverstand dat een opruimcoach een schoonmaakexpert is

Ik wil graag een misverstand de wereld uit helpen. Het misverstand dat een opruimcoach een schoonmaakexpert is. En dat we komen schoonmaken bij mensen. En op zich denken de mensen die mij inschakelen niet dat ik schoonmaak, zij hebben vaak mijn website al uitgebreid bekeken en weten wat ik aanbied. Maar mijn ervaring tot nu toe is dat bij het afnemen van interviews voor de radio dat misverstand weleens bleek. Zo ben ik serieus aangekondigd als een schoonmaakexpert. En dan begin ik met het corrigeren van die uitleg.

Disclaimer: dit bericht bevat affiliatelinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet aan de hand van deze link. Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij. Ik link naar producten die relevant zijn voor dit bericht. Dank je wel alvast!

Als opruimcoach/ professional organizer kom ik uiteraard helpen met opruimen, in een ander bericht heb ik al het misverstand opgehelderd dat wij zelf niet mee zouden helpen met opruimen. En dat we dan een sopje door een leeggehaalde kast halen die we aan het opruimen zijn, ja. Maar we bieden geen schoonmaakdiensten aan. Misschien ligt de verwarring bij de interviews en bij een bezem in mijn naam en logo. Maar ik hoor dit ook van andere collega´s die geen bezem in hun naam of logo hebben.

het misverstand dat een opruimcoach een schoonmaakexpert is

Dus wat mij betreft de bezem door je huis, administratie, computer en je hoofd maar ik kom niet met een echte bezem 🤪 of andere schoonmaakspullen.

het misverstand dat een opruimcoach een schoonmaakexpert is


Wel met mijn koffer vol kleine organizing materialen zoals bijvoorbeeld kleine mandjes, allerlei soorten mapjes, tabbladen, vloeipapier, kleine kantoorartikelen, vuilniszakken, tie wraps/ kabelbinders, post-it notes, touw, stiften en een labelprinter.

Kantoor en schoolKantoor en school

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo-footer

De Bezem door je Leven

Diana Monteny - Professional Organizer / Opruimcoach / Verhuiscoach

T   06 39 13 01 73

KvK   78101735
BTW  NL003294768B61

Ik ben lid van Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers NBPO


Ik maak deel uit van het vrouwennetwerk ViZi
Ik ben lid van ZZP Nederland