3 tips voor werken aan de eettafel

3-tips-voor-werken-aan-de-eettafel

Veel mensen die nu thuiswerken door de coronacrisis werken aan de eettafel. Vaak omdat er simpelweg geen andere ruimte beschikbaar is in het huis om een bureau neer te zetten.

De volgende 3 zaken zijn dan heel belangrijk om in de gaten te houden:

Disclaimerdit bericht bevat affiliatelinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet aan de hand van één van de links in dit bericht. Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij. Ik link naar producten die relevant zijn voor dit bericht. Dank je wel alvast!

Goede bureaustoel

Omdat de eettafel zelf hoogstwaarschijnlijk niet in hoogte verstelbaar is, is het belangrijk dat je bureaustoel dat wel is. Moet de stoel zodanig hoog ingesteld worden dat jouw voeten de vloer niet raken, zorg dan voor ondersteuning met een voetensteun. Dit maakt het werken aan de eettafel een stuk prettiger voor je rug, nek en schouders.

Kantoorartikelen opbergen

Heb je veel kantoorartikelen nodig tijdens het werk, maar is het niet handig om deze op de eettafel te leggen of vind je het een gedoe om dat steeds maar op te moeten ruimen aan het einde van de werkdag (waardoor je het waarschijnlijk gewoon laat liggen)? Kijk dan of je een kastje of trolley op wieltjes aan kunt schaffen waar je al je benodigdheden in kunt leggen. Deze staat dan naast je tijdens het werken en kun je wellicht ook onder de tafel of in de trapkast opbergen als je klaar bent met werken. Met een trolley naast je is het een stuk minder rommelig werken aan de eettafel.

werken-aan-de-eettafel
Foto door Dominika Roseclay via Pexels

Gebruik postbakjes

Werk je nog veel met papier? Voorkom dan dat alles op 1 hoop terechtkomt en investeer in postbakjes waarin je de papieren kunt scheiden. Deze kun je dan eventueel ook op de trolley leggen, als je die hebt. Zo blijft het overzichtelijk werken aan de eettafel en ook makkelijker opruimen aan het einde van de werkdag.

Je hebt nu wat tips gekregen voor het werken aan de eettafel. Heb je mijn andere blogs al gelezen die gaan over het inrichten van een kantoor/ werkruimte en het thuiswerken?

Dan kun je dat hier alsnog doen:

Wil je nog meer lezen over werken aan de eettafel? Lees dan dit artikel eens van Trouw.

Of lees wat boeken over het onderwerp thuiswerken:

Ben je op zoek naar mooie & handige opberg & organizeproducten voor in je huis? Kijk dan eens op de website van So Clever. Ik ben fan en heb al het een en ander in huis! Wel eerst opruimen en dan je overgebleven spullen mooi opbergen.

Kantoor en schoolKantoor en school

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo-footer

De Bezem door je Leven

Diana Monteny - Professional Organizer / Opruimcoach / Verhuiscoach

T   06 39 13 01 73

KvK   78101735
BTW  NL003294768B61

Ik ben lid van Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers NBPO


Ik maak deel uit van het vrouwennetwerk ViZi
Ik ben lid van ZZP Nederland