Skip to main content
Ervaar de magie van een opgeruimd huis & leven | Meer rendement uit een opgeruimde tent

De tandenborstelhouder van Joseph Joseph en 4 redenen waarom ik deze heb (en houd)

tandenborstelhouder

Bijna iedereen heeft er wel eentje: een tandenborstelhouder. Van een simpel bekertje tot de tandenborstelhouder met 6 vakjes van Joseph Joseph, die op mijn wastafel pronkt. Bij mij voldoet een simpel bekertje namelijk niet. Ik ben echt van het zo goed mogelijk organiseren van alles en dat geldt ook voor mijn wasbak. Ik ga daarom ook 4 redenen aangeven waarom ik deze uitgebreide tandenborstelhouder heb en waarom je deze ook zou moeten hebben.

Disclaimer: dit bericht bevat affiliatelinks. De linkjes in deze tekst verwijzen naar artikelen bij Bol.com en So Clever. Dit betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen wanneer jij een aankoop doet aan de hand van deze link. Maar maak je geen zorgen, hier betaal jij niets extra’s voor, het is dus een win-win situatie voor jou en voor mij. Dank je wel alvast! En voordat je een aankoop overweegt, denk goed na of je het echt nodig hebt of er echt blij van wordt!

1. De wastafel is overzichtelijk

De belangrijkste reden voor mij om zo een uitgebreide tandenborstelhouder neer te zetten op mijn wasbak is omdat het meteen de boel overzichtelijk maakt. Geen bekertje met tandenborstels, losse tube tandpasta, losse borstelkop van een elektrische tandenborstel, losse tandenstokers, losse tongschraper. Heerlijk. Alles zit in dit bakje. Alles wat ik 2 x per dag nodig heb om aan mondhygiëne te doen. Ik hoef het spiegelkastje niet open en dicht en open en dicht te doen maar ik pak alles gewoon lekker uit dit bakje. Simpel.

Ik heb ook een blog geschreven over de geweldige lazy susan draaiplateau en waarom dit echt een aanwinst is in jouw huis:

En over 11 badkamerorganizers die je wellicht nog niet kent:

2. De wastafel is makkelijker schoon te maken

Wat ook een hele praktische bijkomstigheid is dat je zo even een doekje over de wastafel haalt zonder dat je 10 dingen op moet tillen. Ik heb er alleen nog een spoelbeker op staan en dat is het. Ik haal bijna elke dag wel even een microvezeldoekje over de wasbak en de kraan. Om even het water, de spetters van het poetsen en spoelen weg te halen. Dat is nu zo gedaan en ik doe het ook sneller omdat ik maar 2 dingen op hoef te tillen. Snel, makkelijk, praktisch. Hou ik van.

3. Deze uitgebreide tandenborstelhouder is ook ideaal in een gezin

Omdat deze tandenborstelhouder zoveel vakjes heeft kun je er prima de tandenborstels van een heel gezin in kwijt. En ook twee tubes tandpasta, eentje voor de kinderen en eentje voor de volwassenen. Bij mij staan er ook 2 tubes in omdat ik een andere tandpasta gebruik voor mijn gevoelige tandvlees. Mijn vriend heeft “gewone” tandpasta. Dus ideaal dat deze houder voldoende plek heeft voor meerdere tandenborstels en tubes.

4. De tandenborstelhouder is zelf ook makkelijk schoon te maken

Ook een tandenborstelhouder wordt vies. Echt. Na een tijdje heb je toch echt viezigheid liggen op de bodem omdat je er toch natte tandenborstels in legt waar je net mee je tanden hebt gepoetst. Zelfs al spoel je de borstel af na het tandenpoetsen, zoals ik doe, dan heb je toch na een tijd viezigheid liggen. En dat moet schoon uiteraard. En omdat deze tandenborstelhouder uit elkaar te halen is, is het schoonmaken ook helemaal geen vervelend klusje en zo gedaan. De onderkant kan eraf en de vakverdeling zit los waardoor deze makkelijk te verwijderen is.

Ruim 1200 mensen gingen je al voor!

Ervaar de magie van een opgeruimd huis!
Ontvang de 15 meest gemaakte opruimfouten als e-book en leer hoe het dan wel moet. En ga aan de slag om jouw huis op te ruimen. Je ontvangt elke week gratis opruimtips via mijn nieuwsbrief.

.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Conclusie

Een tandenborstelhouder is überhaupt een handige tool voor op jouw wastafel om deze georganiseerd en netjes en schoon te houden. Maar deze uitgebreide houder is zijn geld waard (ik vind m eigenlijk helemaal niet duur) en het design is ook nog eens mooi. Vooral de optie dat alles wat je nodig hebt voor je mondhygiëne er in kan en dat de houder uit elkaar te halen is. Misschien heb ik toch nog wel een aanvulling voor Joseph & Joseph voor een nog grotere tandenborstelhouder: een groot vak erbij voor mondwater. Ik heb zelf geen mondwater maar voor de mensen die dat wel gebruiken zou dat top zijn.

Bij Bol.com verkopen ze vele soorten en maten tandenborstelhouders.

Uiteraard kun je deze tandenborstelhouder bij So Clever kopen. Ze hebben nog meer tandenborstelhouders in de rubriek wastafelorganizers, hier een selectie.

Bij So Clever verkopen ze niet alleen organize- & opbergproducten voor de badkamer, maar voor het hele huis. Ik ben fan! Neem eens een kijkje zou ik zeggen.

Heb je veel moeite om jouw eigen huis te organiseren zodat het een ruimte van rust wordt? Maar ontbreekt het je aan de tijd om dit te doen? Of overzie je het niet? Overweeg dan om hulp in te schakelen. Een fijn opgeruimd huis is voor iedereen belangrijk om goed te functioneren in het leven.

Als hulp heb ik een 120-dagen opruimchallenge voor je:

Klik hier voor meer informatie

Wil je wel zelf echt gaan opruimen maar ontbreekt het je aan een goed stappenplan of heb je tips nodig? Lees dan eens mijn volgende blogs en e-books:

En het meest complete artikel over opruimen:

Opruimen: De Ultieme Gids voor een Opgeruimd Huis

Opruimen met kinderen - 11 tips
12 tips - zo pak jij je bergen wasgoed aan

Nabestaandendossier

Zijn jouw nabestaanden op de hoogte van jouw wensen als je er niet meer bent? Heb je wel eens nagedacht over wat er na je overlijden met de spullen moet gebeuren? Kun je de online accountgegevens van je kind of partner vinden als dit nodig blijkt? Weten jouw nabestaanden welke lidmaatschappen jij allemaal hebt? Al deze gegevens vermeld je gemakkelijk in je persoonlijke nabestaandendossier. Zo voorkom je dat je nabestaanden moeten gissen en zoeken naar antwoorden.

nabestaandendossier

Dit nabestaandendossier is dus een hulpmiddel voor nabestaanden bij de afwikkeling van de nalatenschap en andere (financiële) zaken na het overlijden. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om gegevens vast te leggen over de laatste wilsbeschikking en over schenkingen bij leven of na het overlijden.

nabestaandendossier