Skip to main content
Opruimcoach Rotterdam & Hoeksche Waard / Declutter & Organizing Coach Rotterdam and area

Ruim 800 mensen gingen je al voor!   
 
Krijg eindelijk het overzicht terug in huis!

Want je bent die chaos in je huis helemaal zat.

Al een poosje volg ik De Bezem Door je Leven. Doordat ik van schip naar ingericht huis moest verhuizen zat ik met 2 inboedels. Veel van emotionele waarde, maar ook zoveel onnuttige dingen.

Met haar tips en ondersteunende nieuwsbrieven ben ik een eind verder gekomen. Ik ben er nog niet maar ik ga stug door tot een opgeruimd huis en opgeruimd hoofd.

Corrie

Reviews e-book

Dank voor je gratis e-book en de nieuwsbrief

Je vroeg of ik er tips en ideeën uit heb gekregen.
Na onze verhuizing drie jaar geleden, van een vierkamerwoning met garage (dus met spullen) naar een driekamer appartement (met inpandige berging) hebben wij wel het een en ander weg moeten doen. Het gekke is dat ik die dingen achteraf helemaal niet mis. 
Ik leef dus dacht ik nu in een opgeruimd huis. Nu ik je tips lees merk ik dat het toch zaak is om kritisch te kijken naar bijv. de overbodige papierwinkel die er bewaard wordt, schoenen die niet meer gedragen worden, en allerhande schaaltjes e.d. in die in  keukenkastjes staan en nooit gebruikt worden. Ik zie dus dat ik hier ook wat aan kan veranderen.
Dus dank je voor deze tips en de kringloop zal er blij mee zijn.
Betty

Diana’s E-boek is helder en overzichtelijk opgesteld, met mooie foto’s en excellente tips

Na het lezen van het e-book 15 opruimfouten van Diana, ben ik meteen in mijn keuken aan de slag gegaan. Na ongeveer een uur had ik alle kasten en schuiven uitgepluisd (niet eerst volledig leeg gemaakt, zoals ik voorheen wel deed!) én schoongemaakt, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Morgen, als ik van mijn werk terugkom, is de badkamer aan de beurt. Ik kijk er nou al naar uit, want na de opruim- en schoonmaakbeurt in de keuken vandaag voel ik me heel wat lichter!
Ik vind het ook handig dat ik dit e-book op mijn telefoon kan raadplegen: een boek minder in huis, maar een handlanger voor een opgeruimd huis en minder chaos in mijn hoofd in de hand.
Diana’s e-book is helder en overzichtelijk opgesteld, met mooie foto’s en excellente tips. Een absolute aanrader voor iedereen! Bedankt Diana!

Suzanne

Beste Diana,

Ik vind je e-book heel inspirerend en helpvol.
Ben er mee bezig, komt goed. Dank voor delen van je tips en ervaring.

Linda