Skip to main content
Opruimcoach Rotterdam & Hoeksche Waard / Declutter & Organizing Coach Rotterdam and area

‘Professional organizen zit in mijn DNA’

Diana Monteny

Stel je eens voor dat je het idee hebt dat alle mensen net als jijzelf heel opgeruimd en georganiseerd zijn. Dat je denkt dat het normaal is dat je makkelijk overzicht en structuur kunt aanbrengen in je huis, je leven en dat iedereen dat kan.

Dit is wat ik, Diana (professional organizer) jaren heb ervaren en gedacht.

diana monteny

In het contact met andere mensen kwam ik erachter dat ik wel heel opgeruimd ben. Deze super creatieve en vaak drukbezette vrouwen kregen hun huis en hun leven niet georganiseerd. Het is vaak chaos in hun huis en zij zien niet hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen of zij hebben de tijd niet om dat te doen.

Daardoor zijn mijn oogkleppen afgevallen. Regelmatig dacht ik namelijk “hoe kan het nu dat zij het niet voor elkaar krijgen”? En “zo moeilijk is dat toch niet”? Little did I know…..

Nu is mijn talent voor opruimen, organiseren & structureren uitgegroeid tot een eigen bedrijf waarmee ik drukbezette vrouwen | bedrijven | expats en andere mensen help.

Diana monteny

Als ik voor jou ga opruimen, dan zorg ik ervoor dat jij de ruimte daarna kunt gebruiken op een manier die voor jou en je gezin werkt. Spullen op een logische plek, overzichtelijk. Want de ruimte moet namelijk voor jou werken en niet voor mij. In mijn werk pas ik soms wat elementen van de methode van Marie Kondo opruimen toe, daar waar het kan en nuttig is.

Een enorme chaos is daarbij geen enkel probleem. Ik word namelijk weleens een opruimheldin genoemd. Ik kan vanuit de grootste chaos met gemak orde scheppen en doe dit stap voor stap op een georganiseerde manier.

verhuisdozen

Als ik een keuken opruim dan zie ik tijdens het sorteerproces vaak al waar ik later de spullen opberg en hoe. Ik kan dan ook de bakjes en mandjes die er al zijn op een goede manier hergebruiken. Heel praktisch dus. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor nieuwe opbergers.

Mijn drijfveer is ervoor zorgen dat jij en je gezin kunnen ontspannen in jullie huis en dat jij geen onnodige tijd kwijt bent aan opruimen & organiseren. Jouw huis moet jou dienen. En deze kan zo ingericht worden dat jij genoeg tijd over houdt voor de leuke dingen in het leven.

‘Diana’ feitjes

Goh Diana, heb jij zoveel pluspunten?? 


“Zeker! Hahaha, nee hoor, gewoon leuke weetjes!”

Dol op cappuccino’s

Workaholic die het moeilijk vindt om rust te nemen

Dol op dieren; ik miauw naar elke kat die ik zie (ja echt!) en langs geiten lopen zonder ze gras te voeren, ze te aaien en tegen ze te praten kan ik niet

Woont sinds november 2020 in de Hoeksche Waard als import Rotterdammer, samen met vriend Jeroen en kater Beer. En de rust en ruimte hier bevallen prima! Nog nooit zoveel zonsondergangen gezien.

Trotse moeder van een volwassen dochter

Sinds 2014 6 x verhuisd waaronder ook op eigen terrein naar een woonwagen wegens een grote verbouwing

Ga graag naar concerten en ben dol op muziek

Avondje uit betekent lekker uit eten en eventueel naar de bioscoop

Makkelijk in de omgang, betrouwbaar en gewoon vriendelijk

Kan heel boos worden bij onrecht naar mij of mijn familie/ vrienden toe

Hou van mouwen opstropen en aanpakken maar moet daar tegenover af en toe thuis ultiem lui kunnen zijn

Echte huismus die er een paar keer per jaar tussenuit wil om even aan de sleur te ontsnappen

Serieus onder de indruk van bergen. Als ik ooit nog ga emigreren, dan naar een land met bergen