Skip to main content
Ervaar de magie van een opgeruimd huis & leven | Meer rendement uit een opgeruimde tent

Ontspullen stappenplan in 120 dagen

Krijg eindelijk je huis op orde met 120 kleine opruimopdrachten en reken voorgoed af met teveel spullen en rommel

Ontdek de magie van een opgeruimd huis met mijn unieke opruimmethode en ontspullen stappenplan!

Met de 120 dagen Haal de Bezem door je Leven® opruim- en ontspullen challenge wordt opruimen eenvoudiger. Stel je voor: je opent een deur in je huis en stap in iedere ruimte in een oase van rust. Alles heeft een eigen plek in je huis, dus je hoeft nooit meer eindeloos te zoeken of je gestrest en gefrustreerd te voelen door de chaos in huis. Volg deze 120 dagen stappenplan en het resultaat is: 

 • Je geniet van een opgeruimde woonkamer waar je met plezier visite ontvangt.
 • Je keuken is efficiënt ingericht en koken is een feest, omdat je niet meer misgrijpt en ook niet hoeft te zoeken
 • Slapen doe je in een rustgevende slaapkamer die je helpt om te ontspannen
 • Weet hoe je jouw huis opgeruimd kunt houden, dus je valt niet snel terug in chaos
 • En je bespaart geld, omdat je een kast opentrekt en in 1 oogopslag ziet wat er staat, zodat je geen spullen meer dubbel koopt 

ontspullen stappenplan

Dit is meer dan een droom, het is binnen handbereik! Met de 120 dagen Haal de Bezem door je Leven® opruim- en ontspullen challenge

Is ontspullen en opruimen een enorme opgave waar je tegenop ziet? Wees niet bang! Mijn Haal de Bezem door je Leven® opruimmethode is eenvoudig te implementeren en leert je stap voor stap hoe je jouw huis ontspult en opruimt.

Het resultaat van dit stappenplan?

 • Een opgeruimd en georganiseerd huis waar alles een plek heeft.
 • Meer rust en minder stress in je leven.
 • Tijdwinst doordat je spullen altijd snel kunt vinden.
 • Een gevoel van controle en voldoening.
 • Een thuis waar je met plezier tijd doorbrengt.

Wat mag je verwachten?

ontspullen stappenplan

Maar dat is nog niet alles!

   Bij mijn methode ontvang je exclusieve bonussen die je helpen om direct aan de slag te gaan:

   Bonus 1: 10 gouden opruimregels

   Leer welke 10 opruimregels er zijn en krijg zo een betere inzicht in het opruimproces, hoe je voorkomt dat jouw huis weer snel rommelig wordt en hoe je jouw huis opgeruimd kunt houden. 

   Bonus 2: 10 vragen die jou helpen met keuzes maken bij het opruimen en ontspullen

   Je krijgt een lijst met 10 vragen die je aan jezelf kunt stellen in het opruimproces, zodat je sneller kunt bepalen of je iets kunt houden of weg kunt doen.

   Bonus 3: opruimkeuze vragen voor kledingkast opruimen

   Met deze handige keuzevragen kun je bepalen welke kledingstukken je kunt houden en welke niet. Zo creëer je overzicht en zorg je ervoor dat je altijd de kleding kunt vinden die je zoekt.

   Bonus 4: Opruim actieplan voor wat te doen met overbodige spullen

   Wat doe je met die stapel spullen die je eigenlijk niet meer gebruikt, maar toch zonde vindt om weg te gooien? Met dit plan heb je direct een handig overzicht van de verschillende mogelijkheden, zoals verkopen, doneren of recyclen.

   Schaf de 120 dagen Haal de Bezem door je Leven® opruim- en ontspullen challenge vandaag nog aan en ontvang deze waardevolle bonussen GRATIS!

   10 gouden opruimreges
   keuzevragen kleding

   Klaar om afscheid te nemen van overbodige spullen en een opgeruimd huis te creëren waar je blij van wordt?

   Met de 120 dagen Haal de Bezem door je Leven® opruim- en ontspullen challenge is het makkelijker dan ooit om je huis stap voor stap op te ruimen en te ontspullen. Tijdens deze challenge ontvang je 120 dagen lang een stappenplan met een gemakkelijke opdracht waarmee je een deel van je huis aanpakt. Zo pak je de klus op een leuke en gestructureerde manier aan, zonder overweldigd te raken.

   In dit stappenplan focus je je elke dag op een andere opruimopdracht in je huis. Met praktische tips & handige checklists help ik je om elke ruimte efficiënt en effectief op te ruimen.

   Na 120 dagen is je hele huis opgeruimd en georganiseerd! Je zult versteld staan van hoeveel beter je je voelt in een opgeruimde omgeving.

   Dus waar wacht je nog op?

   Koop 120 dagen Haal de Bezem door je Leven® opruim- en ontspullen challenge voor slechts 19,99 

   Elke dag een kleine stap in mijn stappenplan, op weg naar een groot resultaat!

   ontspullen stappenplan

   Waarom kiezen voor mijn methode?

   • Een bewezen en effectieve aanpak die al honderden mensen heeft geholpen om hun huis te ontspullen en op te ruimen en hun leven te transformeren.
   • Praktische tips en handvatten die je helpen om op een gestructureerde manier aan de slag te gaan.
   • Door de kleine opruimopdrachten blijf je gemotiveerd tijdens het proces.
   • Een blijvend resultaat waar je nog lang plezier van zult hebben.

   Cindy
   Mijn huis is veel opgeruimder en ik kijk vaker terug naar wat ik geleerd heb.
   Was een motivatie en heb het heel fijn ervaren.
   Nancy

   Door een drukke periode in mijn leven kwam ik niet meer toe aan alles netjes opruimen in huis. Of ik verplaatste steeds alle spullen waardoor het dan op een andere plek weer rommelig werd. Bij opruimen dacht ik ook steeds, ‘áls ik het doe, dan moet het in 1 keer goed. Met vaak dan achteraf een groot teleurgesteld gevoel omdat het dan niet lukte in één dag. Maar toen ik bij Diana de cursus ‘30-dagen e-mail opruimchallenge deel 1’ had aangeschaft dacht ik na haar eerste mail: ‘oh, zo kan het dus ook!’ Gewoon elke dag één opruimtaak, 30 dagen lang. Overzichtelijk en veel beter behapbaar! Ik vond het een ‘eye-opener!’ Ik ben nu zeer tevreden en heel blij met mijn opgeruimde huis! Een grote aanrader dus!

   Leslie

   De opruimopdrachten in de 30-dagen opruimchallenges hebben mij veel houvast gegeven om de vele spullen in mijn huis op te ruimen en om veel spullen weg te doen. Ik wist anders echt niet waar ik moest beginnen!

   Annemarie

   Wat heerlijk deze stok (of bezem) achter de deur! De opdrachten zijn goed uit te voeren in het dagelijks leven. Het lukte mij dan niet echt elke dag maar dat geeft ook niet. Doordat je de opdrachten af kunt vinken weet je waar je bent gebleven.

   Ik had veel meer zin in het opruimen omdat ik wist wat ik ging doen met de hele specifieke opdrachten. En zo had ik na elke opdracht een heel fijn gevoel. Weer iets gedaan!

   Cynthia

   Ik ben dankzij de 30-dagen opruimchallenge eindelijk eens echt verder gekomen met opruimen in mijn huis. Ik was anders eigenlijk compleet stuurloos en nu heb je een duidelijk stappenplan. En dat voldane gevoel als je weer een opdracht af kunt vinken!

   Ik kan iedereen deze challenges aanraden om eindelijk eens echt stappen te maken in het opruimen van je huis.

   Sandra

   Mijn huis is eindelijk opgeruimd! Vele jaren lang tobde ik met de spullen in huis. Ik kreeg het maar niet opgeruimd.

   Met de opdrachten van deze challenges heb ik in kleine stappen toch een opgeruimd huis bereikt. Omdat je elke keer iets doet, een bepaalde plek in huis of een bepaalde categorie spullen, heb je het gevoel dat je in beweging blijft zonder grote opruimacties die steevast op een grotere chaos uitliepen.

   Ik ben er superblij mee.

    “De opruimopdrachten in de 30-dagen opruimchallenges hebben mij veel houvast gegeven om de vele spullen in mijn huis op te ruimen en om veel spullen weg te doen. Ik wist anders echt niet waar ik moest beginnen!”


    “Ervaar de magie van een opgeruimd huis en leven”


    Veelgestelde vragen

    Ruim ik heel mijn huis op met deze challenge?

    Je komt in alle ruimtes van je huis, inclusief een eventuele schuur of garage. Je ruimt zelfs je digitale leven op!

    Zijn de opdrachten klein?

    De opdrachten zijn klein omdat ze een specifieke plek of categorie aanpakken. Uiteraard ligt het aan de hoeveelheid spullen op die plek of in die categorie hoe lang je ermee bezig bent

    Waarom is deze combideal voordeliger?

    Je krijgt in deze combideal 4 delen van de 30-dagen opruimchallenge voor de prijs van 3 delen

    Moet ik echt elke dag opruimen?

    Dat mag, maar jij bepaalt op welke dagen je kunt opruimen. De opdrachten zijn bewust klein zodat er elke dag iets gedaan kan worden, maar je zit niet vast aan 30 dagen achter elkaar. Je kunt de opdrachten afvinken, dus je weet waar je gebleven bent.

    Waar moet ik zijn als ik een vraag heb?

    Je kunt maandelijks aansluiten bij mijn live Q&A op Instagram. Houd mijn socials in de gaten voor welke dag en tijdstip.