Rommel in huis

rommel-in-huis

Je hebt een druk leven met een baan en eventueel een gezin en je ergert je aan de rommel in je huis. 

Je houdt constant veel ballen in de lucht en je hebt daardoor weinig tot geen grip op het huishouden en het opruimen van je huis. Je wil wel maar het lukt gewoon niet. 

Je hebt namelijk het gevoel dat je tijd tekort hebt en dit is al een tijdje zo. Er is misschien het een en ander in je leven gebeurd en daardoor is het opruimen erbij ingeschoten en is de rommel steeds groter geworden.

Je hebt wellicht een scheiding en/of verhuizing achter de rug. Of je hebt een dierbaar persoon verloren. Je bent even de grip kwijt van het huishouden en opruimen.

Of je weet niet goed hoe je het opruimen in je huis moet aanpakken omdat het opruimen niet zo in je genen zit. Of het is je niet met de paplepel ingegoten.

Vaak heb je al van alles geprobeerd en je neemt jezelf keer op keer voor dat je nu echt gaat opruimen. 
Het irriteert je steeds meer dat het bij een ander altijd opgeruimd, netjes en gestructureerd is in huis. Hoe dan zij dat dan toch? Dat moet ik toch ook kunnen? Dit zijn allemaal gedachten die door je hoofd spoken.

Je hebt behoefte aan rust, ruimte, structuur & overzicht in huis. Je wilt graag een opgeruimd huis, want dat betekent ook een opgeruimd hoofd en meer tijd voor andere dingen, leuke dingen. 

Ik kan jou helpen met opruimen. Of je nu een duwtje in de rug nodig hebt, een grote opruimronde wilt doen of tips wilt hoe je het aan kan pakken. 

Samen kijken we wat jij nodig hebt. Ik help je helemaal in het opruimproces of ik help je op weg en leer jou trucjes om het zelf makkelijk bij te houden.

Zodat het niet snel meer een rommel wordt in jouw huis.

De Bezem door je Leven

Diana Monteny - Professional Organizer / Opruimcoach 

T   06 39 13 01 73

KvK   78101735
BTW  NL003294768B61

Ik ben lid van Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers NBPO

Ik maak deel uit van het vrouwennetwerk ViZi
Ik ben lid van ZZP Nederland 

Ik maak deel uit van Startersnetwerk Hoeksche Waard en van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard

Mijn opleiding heb ik gedaan bij Ilona Visker