Opruimcoach Rotterdam & Hoeksche Waard / Declutter & Organizing Coach Rotterdam and area

Gratis Bezemgesprek

Krijg eindelijk het overzicht terug in je huis!

Want je bent als drukbezette vrouw, die chaos helemaal zat

Opruimen en structuren, het zit in mijn genen. Ik heb het niet hoeven te leren, dit is wie ik ben. Privé  of zakelijk, overal ben ik bezig (geweest) met ordenen en structureren.

Ik ben zelf ook nog eens een drukbezette vrouw dus ik snap als geen ander hoe ik jou, elke dag vele ballen hoog houdend, kan helpen om de chaos bij jou thuis op te lossen zodat jij weer overzicht hebt en daardoor een rustiger hoofd en meer tijd voor jouw doelen in het leven. Ondertussen heb ik al vele klanten geholpen met opruimen, SAMEN met de klant of VOOR de klant. Zij kregen hierdoor weer overzicht en rust.

Wil jij graag:

 • een overzichtelijk huis?
 • waar je alles makkelijk en snel kunt vinden
 • je niet druk hoeven te maken over hoe je dat moet opruimen of waar je moet beginnen
 • leren hoe je het opgeruimd houdt
 • geld besparen omdat jij geen dingen dubbel meer koopt
 • het beste voor jezelf en jouw gezin in een opgeruimd en overzichtelijk huis
 • je niet meer hoeven te schamen voor de “rommel” in jouw huis
 • weer visite kunnen ontvangen
 • geen onrust of frustratie meer voelen vanwege een chaotisch huis/ ruimte in huis
 • Dit gesprek is passend voor jou als je

  • graag een overzichtelijk huis wilt maar niet weet waar je moet beginnen
  • het opruimen te overweldigend voor je is
  • je geen zin meer hebt om te hoeven nadenken over hoe je het opgeruimd krijgt
  • je geen zin hebt om zelf een groot opruimtraject in huis te starten omdat de tijd ontbreekt
  • door de chaos vaak iets niet kunt vinden in huis
  • vaak dingen dubbel koopt omdat je het niet kunt vinden
  • het al chaos in jouw eigen hoofd is waardoor je het  
  • er al een tijdje over nadenkt om je huis op te ruimen, om er echt iets aan te gaan doen
 • In dit gesprek kom je erachter

  • hoe de situatie zo gekomen is
  • waarom de situatie vervelend is voor jou en evt. mede huisgenoten
  • waarom het tot nu toe niet zelf lukt
 • Wanneer vraag je dit gesprek niet aan?

  • Als je niet bereid bent om iets aan je situatie te wijzigen
  • Als je verwacht dat ik een half uur lang tips ga geven, want dan verwijs ik je hieronder naar mijn e-book met de 15 meest gemaakte opruimfouten en de oplossingen, en andere gratis downloads
diana monteny

Geef je op voor dit gratis gesprek met mij. Dit gesprek duurt 30 minuten en kan plaatsvinden via Zoom, Teams, Skype, Google Meet of Whatsapp videobellen.

Ik heb ruimte voor 2 Bezemgesprekken per maand.

reviews

 • Diana is een heldin in opruimen!

  Ik, als creatieve adhd-er, raak snel overweldigd door de hoeveelheid. Als ik wel begin aan opruimen kan ik afgeleid raken en andere dingen gaan doen zoals stylen of foto’s bekijken.

  Diana deed bijna alles alleen voor mij. Toen alles uit m’n keuken uitgestald was op de grond, hoefde ik alleen maar te beslissen wat weg moest. That’s it!

  Het gaf zoveel rust en ik kreeg geen kortsluiting door de hoeveelheid. Zalig! M’n keuken is overzichtelijk en goed ingedeeld. Met fijne bakjes die Diana ter plekke bij zich had. Hele fijne werkwijze.

  Ze is zeker een aanrader voor het opruimen en indelen van diverse ruimtes in je huis!

  Doen!

  Petrina

 • Heb zelfs ruimte over nu!

  Diana heeft in onze trapkast veel overzicht en daarmee rust bij ons gecreëerd! Er zijn aardig wat overbodige spullen weg, alles ligt nu op een logische plek bij elkaar en het is allemaal goed te vinden. Heb zelfs ruimte over nu! Wij zijn heel tevreden!

  Els

 • Nog steeds efficiënt en georganiseerd

  “Super goede hulp gehad en handvatten om mijn huis en hoofd weer op orde te krijgen. Atelier is nog steeds efficiënt en georganiseerd waardoor ik naar hartenlust mijn passie en hobby kan uitvoeren. Diana bedankt en we zien elkaar sowieso nog. We hebben een verhuizing te plannen!”

  Marja (Voorne-Putten)
 • Een complete chaos

  Door een verzameling van spullen in de afgelopen jaren was ik het overzicht kwijt. Een complete chaos. De keukenkastjes stonden vol en alles stond door elkaar. Er zat totaal geen logica in. Diana heeft haar kunsten vertoont. Nu is alles overzichtelijk en logisch ingedeeld. Dit geeft mij en mijn gezin rust! Nu met Diana haar tips ook zo houden 😉 Mijn dank is groot!

  Suzanne (Rotterdam)
 • Erg te spreken over haar betrokkenheid, analytisch vermogen en het resultaat

  Diana heeft de opdracht op een prettige en kordate manier opgepakt en afgehandeld. Ze is zeer gedreven en zorgvuldig. Overlegt waar nodig, geeft op tijd aan dat de klus groter is dan ze verwachtte. Betrekt mij wanneer nodig, maar werkt verder ook volgens afspraak hard door. Ze geeft waar nodig advies in te nemen vervolgstappen. Kortom ik ben erg te spreken over haar betrokkenheid, analytisch vermogen en het resultaat: een opgeruimde keuken waar ik mij weer prettig in voel en voorlopig zo kan houden, omdat alles een duidelijke, vaste plek heeft gekregen. Ook na 3 maanden merk ik nog de invloed van Diana’s hulp.

  Shaula (Nieuw-Beijerland)
 • Ik heb bewondering voor haar vakvrouwschap

  Wat was ik blij dat ik Diana vond toen ik midden in de verhuizing opeens een klus in het Noorden van het land kreeg. Ze heeft me door de chaos van tientallen (nou ja, een paar honderd) verhuisdozen heen geholpen en mijn huis keurig op orde gebracht.
  Ik heb bewondering voor haar vakvrouwschap en ben haar eeuwig dankbaar dat ze mijn nieuwe woning snel bewoonbaar maakte.
  M. Drijver (Rotterdam)

  Ja, ik ben toe aan een inzichtgevend Bezemgesprek om erachter te komen waarom ik mijn huis niet opgeruimd krijg.

  diana monteny

  Wat leuk dat je er samen met mij achter wilt komen waarom opruimen bij jou niet lukt.

  Samen kunnen we dan ook kijken of ik een aanbod voor jou heb om je verder te helpen.

  Omdat ik zuinig ben op ieders tijd, wil ik vragen of je het Bezemgesprekformulier in wilt vullen zodat ik kan bepalen of het gesprek een waardevolle toevoeging is voor jou op dit moment en of ik je eventueel zou kunnen helpen.

  Is dit het geval dan kom ik z.s.m. bij je terug om een online call in te plannen via Zoom, Skype, Google Meet, Teams of Whatsapp videobellen.

  Het Bezemgesprek duurt 30 minuten.

  Ik heb ruimte voor 2 Bezemgesprekken per maand.

  Bezemgesprekformulier

  Laat mij je helpen!

  Neem contact met me op als...

  ... je graag je spullen in je huis of bedrijf wilt laten organizen (ordenen)

  ... je als zo vaak geprobeerd hebt om je huis op te ruimen maar het lukt je niet

  ... het opruimen te overweldigend is en je weet niet hoe en waar te beginnen

  ... je gaat verhuizen en je wilt eens lekker de bezem door je spullen halen

  ... je wilt opruimen voordat je huis te koop komt

  ... je de spullen van een overleden partner/ ouder moet opruimen

  ... je graag een overzichtelijk en opgeruimd huis wilt maar je hebt echt geen tijd om hier veel tijd aan te besteden

  De Bezem door je Leven

  Diana Monteny - Professional Organizer / Opruimcoach 

  06 39 13 01 73                  info@debezemdoorjeleven.nl

  KvK   78101735
  BTW  NL003294768B61

  Ik ben lid van

  logo nbpo

  en maak deel uit van

  logo OHW
  logo zzp nederland
  logo start smart
  logo hoeksche zaken
  logo bni

  De Bezem door je Leven  |  ontzorgt door VOOR of MET jou op te ruimen  |  voor een opgeruimd huis en hoofd