Balans tussen werk en privé

balans tussen werk en privé

Het is algemeen bekend dat het belangrijk is om een goede balans tussen werk en privé te hebben.

Maar het kan zijn dat jij deze om allerlei redenen even kwijt bent of dat je deze balans gewoon niet goed krijgt. Het is een probleem waar veel mensen in deze huidige, drukke maatschappij mee worstelen. Misschien krijg je teveel prikkels en neem je te weinig tijd om uit te rusten. In een tijdelijke situatie is dit niet zo erg.

Maar als dit te lang duurt kan het resulteren in overspannenheid of zelfs een burn-out. Dat wil je graag voorkomen want van een burn-out herstellen kan erg lang duren. Je kunt ineens niets meer anders dan slapen en de trap oplopen is dan al een hele klus. Zo uitgeblust kun je zijn bij een burn-out. 

Je hebt het bijvoorbeeld erg druk met een veeleisende baan en eventueel een gezin en voor je gevoel heb je helemaal geen tijd voor jezelf, geen tijd om uit te rusten. Je bent constant bezig om alle ballen in de lucht te houden en je gezin en het huishouden goed te laten draaien maar je bent er uitgeput van. Je hebt het gevoel constant alleen maar te rennen en te vliegen en je rent jezelf eigenlijk voorbij.

In dat geval is de balans tussen werk en privé ver te zoeken. 

Misschien werk je vanuit huis, vanwege de coronacrisis, en is het lastig voor je om werk en privé gescheiden te houden en lukt het je normaal gesproken beter als je vanuit kantoor werkt. 

Ik heb hierover ook blogs geschreven:

Heb je behoefte aan iemand die met jou kijkt naar het terugkrijgen van rust, ruimte, structuur & overzicht op deze gebieden? Om weer wat tijd en rust voor jezelf te creëren? En om de balans tussen werk en privé weer gezond en goed te krijgen. 

Ik kan je helpen.  

Wil je meer leven over de balans tussen werk en privé:

Hoe behoud je een goede balans tussen werk en privé? | Vitaal Thuiswerken | Arboportaal

De Bezem door je Leven

Diana Monteny - Professional Organizer / Opruimcoach 

T   06 39 13 01 73

KvK   78101735
BTW  NL003294768B61

Ik ben lid van Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers NBPO

Ik maak deel uit van het vrouwennetwerk ViZi
Ik ben lid van ZZP Nederland 

Ik maak deel uit van Startersnetwerk Hoeksche Waard en van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard

Mijn opleiding heb ik gedaan bij Ilona Visker